Albansk Byrek

Albansk Byrek, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Liridon

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kopolivenolie
4 wienerbrødsblade (filo dej)
1 kopfetaost (terningskåret)
0.5 kophakkede grønne løg
2 æg
0.5 tsk.Salt
 
Opskrift:
Penselstryg panden med olivenolien og læg så wienerbrødspladerne på. Læg først to blader, penselstryg derefter olivenolie på bladene og læg to nye blader på. Bliv ved med det indtil du har brugt halvdelen af bladene.

Drys derefter spinat og salt på. Udbred følgende ingredienser over bladene, fetaost, olie, løg, æg og salt.

Gør derefter det samme med anden halvdel af bladene. Kanterne i de nederste blade skal rulles over overfladen og drys til sidst olie på overfladen inden den bages moderat 3501_F i ca. 45 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 8250 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-09 18:27:20
Jer forstår ikke fremgangsmåden, hvis den er godkendt af Alletiders Kogebog kan vi så ikke få omskrevet fremgangmåden lidt mere udførligt. Spinat?hvor meget , har aldrig hørt ordet "grønne" løg, filo dej må skulle deles i mange stk. med de mange lag. Hvordan du "mig"? Jeg har lyst at prøve den

  -   2012-02-23 22:56:29
den er perfekt !!!!!!!

  -   2011-03-31 09:14:54
fremgangsmåden er uoverskuelig

  -   2011-03-31 09:12:23
Indkøbsliste og opskrift passer ikke sammen ( der er ikke spinat på listen )