Svensk pølseret (pølsegryde)
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgringe ristes gyldne i margarine.
Skrællede, ituskårne kartofler tilsættes. Bouillon og tomatpuré hældes over. Kartoflerne mørnes under låg over svag varme ca. 15 min. Tykke skiver af pølser blandes i og varmes igennem. Retten smages til med salt og drysses med purløg. |
|
Opskriften er vist 164062 gange,
og udskrevet 2783 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (68 stemmer) |
|
Kommentarer michael - 2016-01-15 18:52:00 super lækker Yvonne - 2014-02-01 08:42:38 Jeg synes heller ikke der skal andet væske på end piskefløde og jeg koger kartoflerne inden de kommes i, helst dagen inden anonym - 2007-10-13 19:51:51 Det på billederne er ihvertfald ikke svensk pølseret... Det skal da ikke være væske på... Den skal være kogt ind. mig - 2007-07-09 15:01:21 det der er sguda ikk en rigtig svensk pølseret... Michael Østerz - 2005-01-01 01:01:01 Ja, Dennis har ret ! Men svenskerne tog hævn og købte Gammel Dansk og de Forenede Spritfabrikker. Så pas på !!!! Per - 2005-01-01 01:01:01 Den kan godt tåle lidt længere tid inden pølserne kommer i, det gør ikke noget at kartoflerne begynder at koge lidt ud, så jævner de suppen let, jeg puttede lidt fløde i da jeg smagte den til. Dennis - 2005-01-01 01:01:01 Svensk pølsret er ikke svensk, det er noget danskere har fundet på.. Frede - 2005-01-01 01:01:01 Den er lækker god, og børn kan også lave den! frank leach - 2005-01-01 01:01:01 brug både suppe og fløde perfect resultat men brænder ikke på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne