Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svensk pølseret (pølsegryde)

Svensk pølseret (pølsegryde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :


Svensk pølseret (pølsegryde), billede 4 Svensk pølseret (pølsegryde), billede 1 Svensk pølseret (pølsegryde), billede 2 Svensk pølseret (pølsegryde), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1250 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
10 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Løgringe ristes gyldne i margarine.

Skrællede, ituskårne kartofler tilsættes. Bouillon og tomatpuré hældes over. Kartoflerne mørnes under låg over svag varme ca. 15 min.

Tykke skiver af pølser blandes i og varmes igennem.

Retten smages til med salt og drysses med purløg.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Svensk pølseret

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (68 stemmer)

Opskriften er vist 152233 gange,
og udskrevet 2639 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14050 (3345 kcal)
KJ pr. Pers. 3512 (836 kcal)
Vægt ialt 2765 gram
Vægt pr. Pers. 691 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

michael  -  2016-01-15 18:52:00
super lækker

Yvonne  -  2014-02-01 08:42:38
Jeg synes heller ikke der skal andet væske på end piskefløde og jeg koger kartoflerne inden de kommes i, helst dagen inden

  -  2007-10-13 19:51:51
Det på billederne er ihvertfald ikke svensk pølseret... Det skal da ikke være væske på... Den skal være kogt ind.

mig  -  2007-07-09 15:01:21
det der er sguda ikk en rigtig svensk pølseret...

Michael Østerz  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, Dennis har ret ! Men svenskerne tog hævn og købte Gammel Dansk og de Forenede Spritfabrikker. Så pas på !!!!

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Den kan godt tåle lidt længere tid inden pølserne kommer i, det gør ikke noget at kartoflerne begynder at koge lidt ud, så jævner de suppen let, jeg puttede lidt fløde i da jeg smagte den til.

Dennis  -  0000-00-00 00:00:00
Svensk pølsret er ikke svensk, det er noget danskere har fundet på..

Frede  -  0000-00-00 00:00:00
Den er lækker god, og børn kan også lave den!

frank leach  -  0000-00-00 00:00:00
brug både suppe og fløde perfect resultat men brænder ikke på