Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammelever med bløde løg

Lammelever med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Lammelever med bløde løg, billede 4 Lammelever med bløde løg, billede 1 Lammelever med bløde løg, billede 2 Lammelever med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bløde løg:
400 g.løg
25 g.smør
 salt
 
600 g.lammelever renset vægt
 hvedemel
 salt
 peber
25 g.smør
 
 Sauce:
 vand
 hvedemel
 
 Persillefrit:
 fritureolie
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Bløde løg:
Løgene skæres i halve skiver som steges bløde i smør. Krydres med salt.

Lever:
Lammeleveren renese og skæres i så tynde skiver som muligt. Vendes i mel og krydres med salt og peber. Steges i smør 2-3 minutter på hver side, de skal være rosa.

Sauce:
Panden koges af med vand og sigtes over i en lille gryde, drys mel over og lad det opsuges. kog op og smag til med salt og peber.

Persillefrit:
Persillen plukkes meget fint fra stænglerne, skyld kun hvis det er strengt nødvendigt og tør det meget godt da det ellers vil sprutte meget i den varme olie.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20962 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tommy H.  -  2018-01-03 01:03:40
Vi starter egen lammeproduktion op i nyligt købt "mikrolandbrug". Jeg glæder mig til lever, hjerter og nyrer, som jeg holder meget af og som er ret besværligt at skaffe i konsumen. Ellers tak for dette gode sted, som jeg henter inspiration fra tit.

Viola Nielsen  -  2011-01-28 11:37:15
Smager rigtig godt. Det er en skam, at mange ikke spiser indmad, da det smager godt, når det er laver rigtigt til og så er det oven i købet sund og ikke mindst billig.

Riborg  -  2009-10-15 01:50:38
Der er ingen kommentarer endnu, folk kan nemlig hverken lide lever, hjerter eller tunge. Alle herreretter efter min mening. I min version af lammelever er der rød peberfrugt og creme fraiche i pandeafkoget. og jeg vende ikke leveren i mel men jævner sovsen en anelse med Maizena.