Råger i fad

Råger i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
6 råger
 
Opskrift:
6 råger ombindes, brunes og lægges i et dybt ovnfast fad. 3 tykke skiver letsaltet flæsk skæres i terninger og brunes til de er gyldne. 150 g. forkogte miniløg og 10 skrællede usaltede oliven tilsættes og svitses et øjeblik. Pandeindholdet hældes over retten. Gryden koges af med 3 dl. bouillon, 1 dl. portvin eller sherry og 1 dl. fløde, smages til med salt og hældes over retten. Fadet dækkes med låg/folie og sættes midt i ovnen ved 125 grader c. i 1.5-2 timer.

Ved anretningen drysses 250 g. smørristede champignoner over, og lun flute eller nye kartofler serveres til.


karakterer:
Opskriften er vist 3955 gange,
og udskrevet 105 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu