Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bourbon Chicken

Bourbon Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Claus Bruun

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g yllingebryst, skåret ud i gode bider.
1-2 spsk.olivenolie
1 fedpresset hvidløg
0.25 tsk.ingefær
0.75 tsk.knuste røde chili korn
0.25 kopæble juice
1/3 koplys brun sukker
2 spsk.ketchup
1 spsk.æbleeddike
0.5 kopvand
1/3 kopsoya souce
 
Opskrift:
1. Opvarm olien på en varm pande
2. Tilføj kyllingestykkerne og steg dem til de er let brune
3. fjern kyllingestykkerne
4. Tilføj de øvrige ingridienser, varm dem ved medium varme til de mixede og opløste
5. Tilføj kyllingestykkerne og bring det hele i kog.
6. Reducer varmen og lad det koge i 20 minutter
7. Server over varm Basmati ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10016 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

AK  -  2010-11-28 17:30:09
Lækker opskrift. Kan anbefales!