Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Keshi Yena (Fyldt ost)

Keshi Yena (Fyldt ost), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 skivede løg
1 fedhvidløg
1 hakket grøn peber
1 lille ejdamost 900- 1100 g.
900 g.strimlet kogt kylling
3 tomater flåede og hakkede
0.6 dl.snittede oliven
1 spsk.kapers
1 spsk.persille
0.25 hakket peberfrugt eller stærk chilisauce
1.2 dl.rosiner og hakkede svesker
1 spsk.tomatpure
2 tsk.worcestershire sauce
2 spsk.ketchup
2 spsk.sennep
 salt
 peber
2 spsk.smør
5 æg
 
Opskrift:
Skær toppen af osten og gem. Udhul forsigtigt osten til 0.25-0.5 tomme skal. Osten skal ligne et udhulet græskar.

Sauter de resterende ingredienser, undtaget æg i smør, småkog i ca. 20 minutter. Pisk 4 æg sammen og rød dem i blandingen. Hæld det i osten og læg toppen på igen, pensl med det sidste æg for at forsegle.

Smør en bradepande og fyld ca. 1 cm. vand i bunden og sæt osten heri. Bag ved 350 F 1-1½ time. Osten vil udvide sig en smule, men ellers bevare formen.

Serveres rygende varm skåret i skiver

Tips:

Oversat fra engelsk.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3242 gange,
og udskrevet 47 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu