Shakshouka

Shakshouka, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pita

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 olivenolie
1 stort løg finthakket
1 peberfrugt finthakket
4 tomater flåede og knust
4 æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olien i en stor pande og sauter løg og peber til de er let gyldne.

Skræl og riv tomaterne på de store huller i rivejernet. Tilsæt tomaterne til panden, læg låg på og kog ved svag varme i 15-20 minutter.

Fjern låget og knæk æggene over grøntsagerne, rør forsigtigt for at bryde æggeblommen. Læg låget på igen og kog ved middelvarme i ca. 5 minutter eller indtil æggene er faste. Krydr med salt og peber.

Spises med varme pitabrød.

Tips:

Kryder evt. med oregano og paprika.





karakterer:
Opskriften er vist 5772 gange,
og udskrevet 53 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-22 08:21:20
På de billeder jeg har set af Shakshouka ser det ud til at ægget ligger ovenpå nærmest som et spejlæg, så jeg forstår ikke lige det med at røre forsigtigt for at bryde æggeblommen'?

  -   2009-07-22 07:51:20
På de billeder jeg har set af Shakshouka ser det ud til at ægget ligger ovenpå nærmest som et spejlæg, så jeg forstår ikke lige det med at røre forsigtigt for at bryde æggeblommen'?