oksekød i tern - gerne bov eller tyksteg600 g. oksekød i tern - gerne bov eller tyksteg
1
stort løg1 stort løg
1
squash1 squash
1
ds.
majs - søde1 ds. majs - søde
1
ds.
hakkede tomater1 ds. hakkede tomater
4-6
fed
hvidløg4-6 fed hvidløg
Salt Salt
peber peber
oregano oregano
Opskrift:
Brun kødet i god olivenolie
Tag kødet af panden
Løg og squash skæres i tern og brunes
Herefter tilsættes hakkede tomater og majs
Lad grøntsagerne koge lidt ind og tilsæt herefter kødet - Lad retten 'simre' ca. 30 min. ved svag varme til kødet er helt mørt.
Tilsæt evt. flere hakkede tomater og smag til med salt, peber og oregano
Inden retten serveres tilsættes 4 - 6 pressede hvidløg -
Retten kan med fordel tilberedes 1 - 2 timer før servering så den for lov til at trække lidt
Tips:
Der serveres godt brød til retten - f.eks. Italiensk Bondebrød m. Timian eller 'købe flutes' skåret i skiver og smurt med en blanding af olivenolie - 'blå' ost og hvidløg - varmes i ovn ved ca. 160 gr. ca. 20 min
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6507 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider