små grofthakket zittauerløg (ca 2 dl) 2 små grofthakket zittauerløg (ca 2 dl)
2
små knuste fed hvidløg2 små knuste fed hvidløg
500
g.
Hakket oksekød 500 g. Hakket oksekød
2
frisk rød chilipeber2 frisk rød chilipeber
1
ds.
bønner i chilisauce 1 ds. bønner i chilisauce
1
dl.
vand 1 dl. vand
1
spsk.
sød chilisauce 1 spsk. sød chilisauce
1
tsk.
groft salt1 tsk. groft salt
3.5
tsk.
chilipulver3.5 tsk. chilipulver
Tacoskaller Tacoskaller
Dressing: Dressing:
3
dl.
creme fraiche (18%) 3 dl. creme fraiche (18%)
0.25
tsk.
groft salt0.25 tsk. groft salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
Opskrift:
(CHILIGRYDE)
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme men uden at det bruner!. Svits løg & hvidløg i 1 min. Tilsæt kødet og svits yderliger i 3 min. Flæk chilipeberene og fjern kernerne med en spids kniv. Hak Chilipeberene og tilsæt den sammen med de øvrige ingredienser. Lad chiligryden koge ved svag varme under låg i 10 min. Smag til
Dressing: Bland Cremefraice med salt og peber og stil dressingen tildækket i køleskabet i 30 minutter
Tacoskaller: Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og spis dem sammen med Chiligryden og Dressing
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(19 stemmer)
Opskriften er vist 10372 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Kit - 2011-12-03 09:07:00 Det lyder vildt stærkt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider