Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indisk kylling i carry (stærk)

Indisk kylling i carry (stærk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tanja Sørensen

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.kylling filet i tern
 Olie
1 tsk.kommen
2 løg i tynde strimler
2-3 fedhvidløg i tern
 revet ingefær
2 peberfrugter i lange tynde strimler
3-4 tomater i små både
0.5 spsk.salt
1 tsk.chili
1 tsk.carry (indisk haldhi carry)
1 tsk.tandori masala
2 tsk.barbeque ground spice
0.5-1 l.fløde
 
 Tilbehør:
 Basmati ris
 
Opskrift:
Olie varmes ved høj varme i gryde. Kommen tilsættes og svitses kort.
Løg og hvidløg tilsættes og brunes. Når løg og hvidløg er brunet tilsættes tomater og peberfrugt, herefter tilsættes salt, chili og carry og det steges i 2-3 min. Der kan evt. tilsættes lidt vand.
Herefter tilsættes kylling og brunes i 4-6 min. Så tilsættes fløden og det simrer i 20-30 min. Tilslut tilsættes tandori masala og barbeque ground spice. Alt efter hvor stærk/mildt det skal være tilpasses kryderierne herefter.

Tips:

Retten serveres med Basmati ris og evt. salat. Det kan være en god ide med lidt cremefraice til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 26495 gange,
og udskrevet 501 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-08-01 17:15:57
god

Hanne  -  2009-08-18 08:13:40
Megagod opskrift. Jeg brugte friskkværnet spidskommen.