Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risret med kyllingefilet

Risret med kyllingefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Nakaje

Indsendt :





Ingredienser:
4 kartofler
2 ds.ærter og karotter
6 dl.basmatiris
2 stk.kyllingebryst
1 løg
 karry
 stege magarine/smør
 
1 youghurt naturel
 


Opskrift:

Sæt en gryde med vand til at koge til kartoflerne. Skræl kartofler og skær dem i små tern. Når vandet koger kommer du kartofler i og lidt salt. Bring ris i kog, med 7,5 dl vand og ca 2 tsk karry og noget salt. Skær kyllingebryst i tern. Tag pande med magarine og svits løget med ca 2 tsk karry. Efter dette steg kødet i til det er færdigt. Så tager du ærterne og gulerødderne og kommer på panden sammen med kødet. Bland det sammen og skru ned for varmen. Når kartoflerner er færdige blander du dem med kødet på panden. Lad det være på panden lidt så kartoflerne får smag. Til slut blander du det med risene i en gryde. Til maden serveres youghurt naturel.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12059 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-04-08 12:40:59
Det smager bare super godt😊