Alle grøntsager (pånær kartofler) skæres ud og sauteres lidt i en dyb pande. Derefter lægges de i bunden af et ildfast fad og bouillonen hældes ud over. Kalkunbrystet brunes på alle sider og lægges ovenpå grøntsagerne og stilles i ovnen i 45 min ved 200 grader. (helst tildækket med staniol).
Græsk yoghurt blandes med krydderierne efter behov og serveres til retten.
Kartofler skrælles og koges.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 11881 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider