Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst på bund af grøntsager

Kalkunbryst på bund af grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Nakaje

Indsendt :



Ingredienser:
1 stk.kalbryst (ca. 900 g)
1 stort løg
3 pastinakker
3 gulerødder
1 rød peber
1.5 dl.bouillon
 
3 dl.græsk yoghurt
 paprika
 karry
 salt
 peber
 
800-1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Alle grøntsager (pånær kartofler) skæres ud og sauteres lidt i en dyb pande. Derefter lægges de i bunden af et ildfast fad og bouillonen hældes ud over. Kalkunbrystet brunes på alle sider og lægges ovenpå grøntsagerne og stilles i ovnen i 45 min ved 200 grader. (helst tildækket med staniol).

Græsk yoghurt blandes med krydderierne efter behov og serveres til retten.

Kartofler skrælles og koges.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11358 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu