| |
|
Dolma(arabisk)
Dolma(arabisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet
Indsendt af : Piin
Indsendt :
| |
|
|
10 | | Vinblade10 Vinblade | 4 | | løg4 løg | 4 | | tomater4 tomater | 3 | | Aburginer3 Aburginer | | | | | | Fyld: Fyld: | 150 | g. | Kød150 g. Kød | 1 | kop | ris1 kop ris | 1 | | løg i små tern1 løg i små tern | 1 | tsk. | Citron syre1 tsk. Citron syre | | | Peber(drus lidt) Peber(drus lidt) | 2 | spsk. | Tomat pasta2 spsk. Tomat pasta | | | |
| |
Start med fyldet.
Bland ris og tomat pastaen sammen i en skål. put løg tærnenerne i. og peber og Citron syren og til sidst kødet!
Uden om:
løgene og de andre ting skal der ikke være noget inden i altså kun det uden på!
Tips:
God fornøjelse!
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 14549 gange, og udskrevet 121 gange.
| |
|
|
Kommentarer
karar - 2013-03-22 17:48:40 er der nogen der ved hvor lang tid den skal have?
Sali - 2012-07-21 07:31:41 Hej kan jeg ikke få den tyrkisk opskrift?
- 2011-03-02 19:28:10 det er altså tyrkisk
Mona - 2010-12-31 18:39:28 Heeej jeg Elkser Dolma ... og elsker det mest når min mor laver det:D:DD: så tror ikke andre laver det bedre----
- 2009-09-12 18:22:37 Forstår ikk helt . ?
Men min mor laver dolma idag ( hendes egen opskrift) glæder mig . .:p
|
|