Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling på cremet porre/squashbund

Kylling på cremet porre/squashbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : miss.sol

Indsendt :



Ingredienser:
100-150 g.kylling til hver person
1-2 store porre eller 1½-2 squash alt efter størrelse
4 dl.piske- eller madlavningsfløde
150 g.bacon i tern
2 dl.hvidvin
 Salt
 peber
 Tomater
 
 serveres med karfofler, ris eller pasta og en god salat
 
Opskrift:
Rens porren og skær den i tynde skiver/vask squash og skær den i 1 cm tykke skiver, halver hver skive.

Brun kyllingefileterne på begge sider, ta´ dem af panden.

Svits baconen på panden uden fedtstof. Tilsæt derefter porre/squash, og svits det hele i et par minutter.

Tilsæt vin og lad det simre lidt. Tilsæt fløde og kog blandingen op. Smag til med salt og peber.

Hvis retten laves med squash tages disse op og lægges i et ildfast fad, da de ellers bliver ret smattede. Er det med porre lader du dem bare blive. Sovsen jævnes til den er passende.

Kom nu blandingen i bunden af et ildfast fad og læg kyllingen ovenpå blandingen. Drys lidt salt og peber på hvert stykke kylling.

Skær tomater i mindre stykker eller skiver og læg dem i fadet. Sæt fadet midt i en 200˚ varm ovn i 20-30 minutter.


Tips:

Retten er taget fra faktas hjemmeside, men jeg har ændret lidt i den, og synes den er blevet mere lækker og bedre


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10737 gange,
og udskrevet 185 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu