Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte chili

Fyldte chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DaddyOne

Indsendt :



Ingredienser:
8-10 Chili
200 g.flødeost
0.5 bdt.persille
1 fedhvidløg
4 kylligebryster
10 skivertørret skinke
 
 Marinade:
2-3 spsk.rapsolie
2-3 spsk.kinesisk soja
2 tsk.tomatpasta
1 tsk.tørret koriander
1 tsk.knust spidskommen
0.5 tsk.revet ingefær
 
Opskrift:
Chilierne skal ikke være for små, og heller ikke for stærke. De halveres og frø og frøstole fjernes. Flødeosten røres med fint hakket hvidløg og persille samt en anelse stødt peber. Ostemassen fordeles i chilierne. Kyllingebrysterne skæres i tynde strimler og vikles rundt om de fyldte chilier. Skinkeskiverne halveres på langs og vikles uden om igen, og resultatet lægges i et ovnfast fad. Ingredienserne til marinaden røres godt sammen, og marinaden pensles på de fyldte chilier.
Steges 20 min. i ovnen på 200 grader.
Serveres med en frisk salat.


Tips:

Krydderierne i marinaden kan varieres efter smag, og persillen i ostemassen kan suppleres eller erstattes med andre krydderurter. Chilierne kan købes i enhver indvandrer-grønthandel. Dem, jeg brugte, hedder Aci Sivri.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11307 gange,
og udskrevet 110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu