Grydestegt oksesteg med fiberråkost

Grydestegt oksesteg med fiberråkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebovklump

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Råkosten er ikke fryseegnet

Indsendt af : McEspersen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 lille oksesteg af bovklump
1 løg
1-2 fedhvidløg
200 g.friske champignon
 vand
1 dl.(piske)fløde
 olie og margarine til stegning
 
 Råkost:
1 bdt.radiser
 stokken fra en stok broccoli
0.25 agurk
0.75 bakkecherrytomater
1 spsk.solsikkekerner
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg fint. Varm olie og margarine op i en stegegryde og svits løg og hvidløg heri. Brun oksestegen på alle sider. Tilsæt champignon og lad dem svitse med 3-5 minutter. Tilsæt vand, til det når halvt op om kødet og skru ned til svag varme. Lad kødet småstege i ca. 2 timer. Spæd op med væske efter behov. Når kødet er mørt (ca. 2 timer), tages det op og hviler på et spækkebræt. Fløden tilsættes gryden. Det hele bringes i kog og jævnes med lidt meljævning. Skær kødet i skiver.

Serveres med kartofler (gerne nye, hvis sæsonen er til det) og råkost:

Rens radiserne og skær dem i små tern. Riv broccolistokken på den grove side af rivejernet. Skær tomaterne i kvarte og skær agurken i små tern. Det hele blandes i en skål og solsikkekernerne drysses over.

Tips:

Tips: Solsikkekernerne kan erstattes med græskarkerner.





karakterer:
Opskriften er vist 14520 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu