baked beans/kidneybønner i tomatsause2 ds. baked beans/kidneybønner i tomatsause
2
ds.
hakkede tomater2 ds. hakkede tomater
300
g.
hakket oksekød 3-6%300 g. hakket oksekød 3-6%
3
gulerødder3 gulerødder
2
okse boullionterninger2 okse boullionterninger
1
l.
vand1 l. vand
2
tsk.
spidskommen2 tsk. spidskommen
1
tsk.
chilipulver1 tsk. chilipulver
1
tsk.
paprika rosen1 tsk. paprika rosen
salt salt
peber peber
olivenolie olivenolie
Opskrift:
Hak løg og peberfrugt i 1 centimetre store tern og svits dem i lidt olivenolie i en stor gryde.
Finhak/pres hvidløg og kom dem i gryden.
Tilsæt kød og brun det.
Kom hakkede tomater og bønner i og vandet.
Lad det koge op og kom boullionterninger i.
Riv gulerødderne fint, og kom dem i suppen.
Tilsæt krydderier - tilpas mængde efter egen smag.
Smag til med salt og peber