Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chili i forklædning

Chili i forklædning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daddone

Indsendt :



Ingredienser:
8-10 Chili (ikke for stærke, ikke for svage, ikke for små)
200 g.flødeost naturel
100 g.kogt skinke
1 fedhvidløg
0.5 bdt.persille
100 g.fetaost
3-4 kyllingbryst
200 g.lufttørret skinke el. bacon
 
Opskrift:
Flødeost røres med hvidløg, hakket persille og kogt skinke, der er skåret i små stykker. Krydr med sort peber.
Flæk chillierne og fjern kerner og frøvægge.
Fyld chilierne med ostemassen, og læg feta i tynde skiver på toppen.
Skær kyllingebrysterne i så tynde skiver som muligt, og rul chillierne med fyld ind i kyllingestrimlerne.
Rul den lufttørrede skinke/baconen rundt om det hele.
Giv en topping af BBQ-sauce (eller den hjemmelavede), og bag dem i ovnen 20 min på 200 grader.

Tips:

Fantastisk med en god salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6661 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu