Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Favoritkalv

Favoritkalv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kalveszhnitchler
100 g.bacon
2 spsk.dijon sennep
4 spsk.rygeost (uden kommen)
 salt
 peber
 margarine
1 l.æblejuice
 kartofler
 smør
 mælk
 jævning
 
Opskrift:
Kalvesznitchlerne bankes godt flade, drysses med salt og peber. Derefter smøres den med sennep og rygeost. Der lægges en strimmel bacon på hver, hvorefter de rulles og holdes sammen med en kødnål. De brunes i margarine, de skal være godt brune hvor efter æblejuicen hældes over. De små koger i 30 min, hvorefter saucen jævnes. Kartoflerne koges og moses med mælk og smør og serveres til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11082 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu