Mauis Tomatsovs med Okse og Bacon

Mauis Tomatsovs med Okse og Bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Maui

Indsendt :      Red :
Mauis Tomatsovs med Okse og Bacon, billede 4 Mauis Tomatsovs med Okse og Bacon, billede 1 Mauis Tomatsovs med Okse og Bacon, billede 2 Mauis Tomatsovs med Okse og Bacon, billede 3
Fotograf: Maui  

Ingredienser:
 Tomatsovs:
4 ds.Flåede Tomater
150 g.Soltørrede Tomater
2 Løg
6 fedHvidløg
1 Stor Rød Peber
2 Citroner
150 g.Pepperoni
 Olivenolie
 Persille
 Basilikum
 Timian
 Oregano
 Salt
 Peber
 Sukker
 
 Okse:
1000 g.Hakket Oksekød
 Salt
 Peber
 Hvidløg
 Basilikum
 
 Bacon:
300 g.Bacon Lardon
 
Opskrift:
Tomatsovs:

Løg Og Hvidløg Blendes og Svitses i Olivenolie.

Tilsæt Timian, Oregano, Basilikum, salt og peber.

Blend Flåede tomater, Soltørrede Tomater, rød peber, persille, citroner og pepperoni og tilsæt dem, og Sukker.

Lad sovsen stå og boble i 45-60 min.

Finito.


Oks:

Brunes på pande sammen med Salt, Peber, Hvidløg og en masse Basilikum.

Finito.


Bacon:

Steges På Pande.

Finito.

Oks og Bacon blandes herefter i Sovsen.

Tips:

Serveres med pasta og Flutes. Salat vil jeg overlade til kaninerne.





karakterer:
Opskriften er vist 9588 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-01 18:04:47
En 1/2 liter fløde til sidst gør ikke sovsen dårligere