Risengrød 05

Risengrød 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Camilla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.vand
8 dl.grødris
2 spsk.smør
24 dl.mælk
2 tsk.salt
 
Opskrift:
Vandet hældes i gryden og sættes i kog. Når det koger, tilsættes risen, smøret og salten; lad det koge i 10 minutter, og tilsæt en smule vand hvis det koger tørt.
Hæld derefter alt mælken i, og lad det så koge stille og roligt, indtil det er blevet til grød. Husk at røre rundt jævnligt, så det ikke koger fast på bunden.

Tips:

Smager supergodt med en smørklat og kanelsukker :D Det smager faktisk også supergodt med skovbær-saftevand som drikkelse.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød

karakterer:
Opskriften er vist 8950 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-28 16:14:22
Det smager forresten også rigtig godt hvis man hælder saft over grøden når den er blevet serveret i en tallerken; mine brødre er i hvert fald vilde med det, og så brænder de sig heller ikke på den varme grød når saften er hældt over.