Banankage med chokoladestykker 04

Banankage med chokoladestykker 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Liter form 2 Liter form
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Sofie K

Indsendt :      Red :
Banankage med chokoladestykker 04, billede 4 Banankage med chokoladestykker 04, billede 1 Banankage med chokoladestykker 04, billede 2 Banankage med chokoladestykker 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Pisk æggene grundigt sammen med sukker.

Skræl og mos bananerne og rør dem så sammen med citronsaften, pisk så det over i æggemassen.

Smelt smør, tag det af varmen og rør det sammen med fløde.

Bland mel, bagepulver og hakket chokolade sammen.

Vend skiftevis smørmassen og melblandingen i æggene.

Hæld så dejen i en smurt form (2 liters-brødfrom) Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 50 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Banankage med chokolade

karakterer:
Opskriften er vist 41769 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8807 (2097 kcal)
KJ pr. Liter form 4403 (1048 kcal)
Vægt ialt 850 gram
Vægt pr. Liter form 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1036 KJ (246 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 27.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-26 20:47:19
Vore forme springer fra 1.75 l til 3 l. Vi bagte kagen i 3 l. form, nogen der har erfaring med 1.75l form, er den stor nok til kagen?