Opløs gæret i det kolde vand og tilsæt resten af ingredienser til vandet, Ælt det godt sammen gerne 10 min eller mere hvis man har en røremaskine.
dejen hæver herefter i 8 timer eller op til to dage i køleskabet under film hvis brødet hæves i køleskabet skal de stå et par time på køkkenbordet inden du slår dejen ned og lader det efterhæve i 1 1/2 til 2 timer.
Pensles med mælk og drysses med mel.. bages på nederste rille i 30-40 min ved 200 grader C.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16982 gange, og udskrevet 131 gange.
Energi:
KJ total 29218 (6956 kcal)
KJ pr. Brød 9739 (2318 kcal)
Vægt ialt 2009 gram
Vægt pr. Brød 669 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1454 KJ (346 kcal) Protein 9.6 gram Fedt 4.6 gram Kulhydrat 67.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2018-03-23 11:42:55 Kunne ikke finde tiden til at hæve i 8 timer så her hævede de 3½ time, efterhævede en time og bagte 40 minutter, det virkede fint
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider