Fuldkornshvede brød

Fuldkornshvede brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 3 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Brings

Indsendt :
Fuldkornshvede brød, billede 4 Fuldkornshvede brød, billede 1 Fuldkornshvede brød, billede 2 Fuldkornshvede brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

650 gram Fuldkornshvedemel
12 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Gær, frisk
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Opløs gæret i det kolde vand og tilsæt resten af ingredienser til vandet, Ælt det godt sammen gerne 10 min eller mere hvis man har en røremaskine.

dejen hæver herefter i 8 timer eller op til to dage i køleskabet under film hvis brødet hæves i køleskabet skal de stå et par time på køkkenbordet inden du slår dejen ned og lader det efterhæve i 1 1/2 til 2 timer.

Pensles med mælk og drysses med mel.. bages på nederste rille i 30-40 min ved 200 grader C.


karakterer:
Opskriften er vist 17770 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 29218 (6956 kcal)
KJ pr. Brød 9739 (2318 kcal)
Vægt ialt 2009 gram
Vægt pr. Brød 669 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1454 KJ (346 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 67.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2018-03-23 11:42:55
Kunne ikke finde tiden til at hæve i 8 timer så her hævede de 3½ time, efterhævede en time og bagte 40 minutter, det virkede fint