Rød Sagosuppe

Rød Sagosuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rune

Indsendt :

Ingredienser:
60 g.sagogryn
7.5 dl.vand
3 dl.ribena solbær saft(anded kan bruges men med anden mængte)
250 g.Kirsebær(eller lignende frugt)
 sukker
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog sammen med saften, i en stor gryde. når det koger drysses sagogrynd, i sammen med halvdelen af kirsebærende. det skal koges intil næsten alle gryn er gennemsigtige, så skal resten af kirsebærerne koges med, til alle gryn er gennemsigtige.(den må endelig ikke få for meget) Der smages til med sukker, og retten serveres med det samme, enten som hovedret eller dessert.

Tips:

Andet frugt kunne være svesker og rosiner.


karakterer:
Opskriften er vist 15184 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu