Ærøsk Krydderkylling

Ærøsk Krydderkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Hobbykok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
2 friske tomater
3 fedhvidløg
2 tsk.Karry
2 tsk.paprika
2 tsk.Dijonsennep
 Salt
 Peber
 Lidtmadolie
1 hel eller parteret kylling
 
Opskrift:
Blend løg, tomater, hvidløg, karry, paprika, sennep, salt, peber og olie god sammen. Læg kyllingen i en bradepande, og fordel marinaden ud over hele kyllingen.
Kyllingen skal have 60 min. i forvarmet ovn ved 200 grader.

Serveres med kartofler og en god whiskysovs.





karakterer:
Opskriften er vist 6604 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu