Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romfromage 04

Romfromage 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Georg Andreassen

Indsendt :




Ingredienser:
2.5 dl.fløde
5 æg
1 tsk.vanilje
125 g.melis
12 bla. husblas
5 dl.piskefløde
2.5 dl.mørk rom
 
 Pynt:
 flødeskum
 


Opskrift:

Fløde og vanilje koges. Æggeblommer og melis røres, og den kogende fløde piskes i, det kommes atter i gryden.
Husblassen der er udblødt i koldt vand, vrides hårdt op og kommes direkte i gryden. Det piskes over svag varme, til det bliver lidt tykkere, men må ikke koge.
Cremen hældes i skål og afkøles. Når den er ved at stivne, tilsættes rom.
Når den atter er ved at stivne, tilsættes flødeskum og stift piskede hvider og fromagen smages til. Når den ommentrent er stiv, hældes den i skål, portionsglas eller randform, der er skyllet med koldt vand og drysses med sukker.......




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7386 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu