Pasta Cabornara

Pasta Cabornara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : tror jeg ikke.

Indsendt af : The cheff

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Pasta
200 g.Bacon
2 Æg
2 dl.Mælk
0.5 Løg
1.5 dl.Ost(Morzerella)
 
 Krydderier:
 Salt
 Peber
 Allround
 hvidløgspeber
 Aromat
 
Opskrift:
Kog pastaen, imens det koger kan du komme baconet på panden. skær løget i stykker som du finder passende. æg, mælk, ost og krydderier blandes let i en skål.
Når baconet næsten er færdig kommer du løget på panden, efter kort tid kommer du æg og mælke blandingen i, lad det stå lidt. imens kan du evt. tage vandet fra pastaen, og derefter komme det på panden. Lad retten simre i nogle minutter. retten er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 5662 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu