Tænd ovnen på 200 grader, Skrub kartoflerne og skær kartoflerne i ca. 12 både, som vendes med lidt olivenolie,salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og gyldne
Form det hakkede oksekød til 4 store bøffer, som krydres med salt og peber. Steg bøfferne i lidt olie på en varm (grill)pande
Skyl spinaten og læg den i grydemed 1 tsk. olivenolie, salt og peber. Lad det dampe i få minutter, til spinaten falder sammen.Tag spinat op og pres væden godt ud.
Advocadomos:
Skær advocadoerne midt over, fjern stenen og skrab advocadokødet ud i en skål. Mos advocadokødet sammen med cremefraiche,saften fra 1 lime,salt og peber.
Anret spinaten i en cirkel som en burgerbund midt på tallerkenen. Læg hakkebøffen ovenpå,smør ca ½ tsk sambal oelek på hver bøf og top med advocadomos. Server spinatburgeren med de råstegte kartofler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5116 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider