Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kreolerrejer

Kreolerrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :



Ingredienser:
4 spsk.olie
12-15 okra flækkede og med enderne skåret af
2 store løg fint hakkede
1 grøn peberfrugt fint hakket
2 stilkebladselleri i skiver
1 fedhvidløg finthakket
2 ds.flåede tomater
2 laurbærblade
 friskkværnet peber
0.25 tsk.cayennepeber
1 citron saften heraf
1 spsk.worcestershiresauce
350 g.kogte rejer
 
Opskrift:
Varm olien i en tykbundet gryde og svits okrarne i 10 minutter. Tag dem op med en hulske. Svits løg, peberfrugt, selleri og hvidløg i ca. 5 minutter. Tilsæt tomaterne med saft, laurbærblade, krydderier og okra. Lad blandingen simre i 30 minutter.

Tilsæt citronsaft og worcestershiresauce og bring retten i kog igen.

Kom rejerne i. Når de er gennemvarme, er retten færdig. Retten skal ikke jævnes, da okraerne udskiller stivelse.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5936 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu