Varm olien i en tykbundet gryde og svits okrarne i 10 minutter.
Tag dem op med en hulske.
Svits løg, peberfrugt, selleri og hvidløg i ca. 5 minutter.
Tilsæt tomaterne med saft, laurbærblade, krydderier og okra.
Lad blandingen simre i 30 minutter.
Tilsæt citronsaft og worcestershiresauce og bring retten i kog igen.
Kom rejerne i.
Når de er gennemvarme, er retten færdig.
Retten skal ikke jævnes, da okraerne udskiller stivelse.
Serveres med løse ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6134 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider