Skaldyrsgumbo

Skaldyrsgumbo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :     
Skaldyrsgumbo, billede 4 Skaldyrsgumbo, billede 1 Skaldyrsgumbo, billede 2 Skaldyrsgumbo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
600 g.løg
1 grøn peberfrugt
100 g.bladselleri
3 fedhvidløg
 
7 tomater
70 g.tomatpure koncentreret
7 dl.fiskebouillon
1 citron saften heraf
2 laurbærblade
1 spsk.timian frisk
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.25 tsk.hvid peber
0.5 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.paprika
 
750 g.okra skåret i mindre stykker.
 
1000 g.friske rejer krebs fiskefiletter skåret i 2.5 cm tern krabbekød eller østeres eller en kombiation af disse
 
 Tilbehør:
14 dl.vand
6 dl.ris
1.5 tsk.salt
Opskrift:
Opvarm olien i en stor gryde. Svits finthakkede løg, peberfrugt, bladselleri og hvidløg i 5 minutter.

Tilsæt tomater skåret i tern, tomatpure, bouillon, citronsaft, laurbærblade, timian, salt, sort peber, cayennepeber, hvid peber og paprika. Bring det i kog og lad det koge 5 minutter.

Tilsæt okra og bring det i kog igen. Skru ned for varmen og lad det småkoge i 30 minutter.

Tilsæt skaldyr. Småkoges i 5-8 minutter. Hvis der bruges østers, skal de skæres over og tilsættes de sidste 2-3 minutter.

Servers med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 17536 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu