tomatpure koncentreret70 g. tomatpure koncentreret
7
dl.
fiskebouillon7 dl. fiskebouillon
1
citron saften heraf1 citron saften heraf
2
laurbærblade2 laurbærblade
1
spsk.
timian frisk1 spsk. timian frisk
1
tsk.
salt1 tsk. salt
0.25
tsk.
peber0.25 tsk. peber
0.25
tsk.
hvid peber0.25 tsk. hvid peber
0.5
tsk.
cayennepeber0.5 tsk. cayennepeber
0.5
tsk.
paprika0.5 tsk. paprika
750
g.
okra skåret i mindre stykker.750 g. okra skåret i mindre stykker.
1000
g.
friske rejer krebs fiskefiletter skåret i 2.5 cm tern krabbekød eller østeres eller en kombiation af disse1000 g. friske rejer krebs fiskefiletter skåret i 2.5 cm tern krabbekød eller østeres eller en kombiation af disse
Tilbehør: Tilbehør:
14
dl.
vand14 dl. vand
6
dl.
ris6 dl. ris
1.5
tsk.
salt1.5 tsk. salt
Opskrift:
Opvarm olien i en stor gryde.
Svits finthakkede løg, peberfrugt, bladselleri og hvidløg i 5 minutter.
Tilsæt tomater skåret i tern, tomatpure, bouillon, citronsaft, laurbærblade, timian, salt, sort peber, cayennepeber, hvid peber og paprika.
Bring det i kog og lad det koge 5 minutter.
Tilsæt okra og bring det i kog igen.
Skru ned for varmen og lad det småkoge i 30 minutter.
Tilsæt skaldyr.
Småkoges i 5-8 minutter.
Hvis der bruges østers, skal de skæres over og tilsættes de sidste 2-3 minutter.
Servers med kogte ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 14299 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider