Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Thai kyllinge ret med rødkarry

Thai kyllinge ret med rødkarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Louna

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.kyllinger filet (skåret i tern)
2 løg (hakket)
2 tsk.rød karry pasta
2 tsk.ingefær pasta
2 tsk.knust hvidløg
2 ds.kokos mælk ( de ds på str med flåede tomater)
2 tsk.salt
2 spsk.farin
0.5 dl.tomat pure. (den på flaske)
 Marizena jævning
 fint snittede grøntsager efter eget valg, behøves dog ikke syns jeg.
 
Opskrift:
Brun kyllingen og løgne sammen.
når kyllingen er blevet brug tilsættes, rød karry, ingefær og hvidløg.
Lad det simre ca 2 minutter.
Tilsæt, kokosmælk, solt, farin og tomat pure.
Bring retten i kog og ladd et simre minumum 20 minutter. Jo længere den kan stå og simre jo bedre smager den.
smag til med salt og farin.
jævn retten når den ikke er helt flydende men ikke ret meget.
tilsæt grøntsagerne 5 minutter før servering.

Tips:

Serveres med ris eller pasta. Gerne med flutes. den egner sig godt til at varme dagen efter eller fryse ned.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10096 gange,
og udskrevet 254 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gåsen  -  2012-12-29 16:30:54
En glimrende opskrift; måske man kunne nedjustere tomatpureen lidt?