Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Reje- og svinekødsgumbo

Reje- og svinekødsgumbo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :



Ingredienser:
250 g.pillede rejer gem skaller og hoveder
3 stilkepersille
8 sorte peberkorn
350 g.magert svinekød afpudset og skåret i terninger på 2 cm
1 spsk.olivenolie
0.5 tsk.salt
1 løg finthakket
1 fedhvidløg knust
250 g.okra skåret i 2.5 cm. skiver
0.5 spsk.olivenolie
1 frisk chilipeber fint hakket
250 g.tomater skåret i tynde skiver
3 spsk.persille finthakket
2 spsk.limesaft
 
Opskrift:
Kom rejeskaller og hoveder i en gryde med 1 l. vand sammen med persillestilke og peberkorn. Bring det i kog og lad det småkoge i 20 minutter. Si væsken og smid affaldet væk. Stil fonden til side.

Brun kødet i olien. Drys salt på og svits løg oghvidløg i 5 minutter.

Kom kødblandingen og rejefonden i en gryde, læg låg på og lad det koge 45-90 minutter afhængig af kødstykket.

Svits okra meget hurtigt over stærk varme indtil de er #brændt”. Brug så lidt fedtstof som muligt. Tilsæt chilipeber og steg 30 sek. Hæld det i kødblandingen og tilsæt tomater, persille, limesaft og de pillede rejer.

Bring gumboen i kog og server den straks med kogte ris eller groft brød.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4888 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu