Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildsvin i mjødmarinade

Vildsvin i mjødmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Anse

Indsendt :



Ingredienser:
8 vildsvinekoteletter
1 spsk.olie
5 dl.Mjød (se nedenfor) el. Vestmalle 2
2 fedhvidløg
 Krydderier efter behag
 Passende henkogningsglas rengjort i soda
 
Opskrift:
Vildsvinekoteletterkommer i et passende henkogningsglas (sylteglas) med patentlukke.
Krydderier og knust hvidløg tilsættes.
Tilsæt olien.
Hæld mjød/øl over så det lige dækker.
varm op i vandbad så det ligenøjagtig ikke koger.
Luk glasset.
Koteletterne ser nu kedeligt grå ud, men det betyder ikke noget.

Nu plejer det at være holdbart i op til 3 uger ved kølig opbevaring.

Når det skal serveres, trækkes gummiringen i glasset et par timer før.
Koteletterne tages op og dryppes af.
De steges 2 min på hver side på en rygende varm pande.
Af mjød/øl laves der naturligvis sovs.
Der serveres kartofler og dagens grønsager som tilbehør.

Tips:

Mjød er i denne forbindelse IKKE produkterne fra Dansk Mjød. Det anbefales at lave mjød efter en af Mjodvitnir's opskrifter på www.mjodvitnir.dk - så har man også den fornøjelse. En god, let bitter mjød er bedst. Hvis man bruger produkter fra Dansk Mjød, skal de fortyndes til ca. 8%. Vestmalle 2 er en belgisk øl, der føres af alle større dagligvarebutikker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6193 gange,
og udskrevet 65 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu