Okra-gemyse

Okra-gemyse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.okra
15 dl.vand
 salt
2 spsk.eddike
 
 Desuden:
250 g.tomater
1 fedhvidløg
4 spsk.olivenolie
1 bdt.Persille
0.5 kassekarse
 peber
 rosenpaprika
1 citron saften heraf
 
Opskrift:
Vask okraerne, skær stilkene af og læg okraerne i kogende vand tilsat salt og eddike. Kog okraerne i ca. 15 minutter.

Flå tomaterne og fjern kærnerne. Skær tomatkødet i terninger.

Varm olien. Kom okra, tomater, hakket persille og karse, salt, peber, paprika og citronsaft i olien. Pres hvidløget over og lad det småkoge et par minutter. Anret gemysen i en skål og server den varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 3146 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu