Vask okraerne, skær stænglerne af og læg okraerne i kogende vand tilsat salt og eddike.
Kog okraerne i ca. 15 minutter.
Flå tomaterne og fjern kærnerne.
Skær tomatkødet i terninger.
Varm olien.
Kom okra, tomater, hakket persille og karse, salt, peber, paprika og citronsaft i olien.
Pres hvidløget over og lad det småkoge et par minutter.
Anret gemysen i en skål og server den varm eller kold.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2847 gange, og udskrevet 71 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider