Sæt den ris, der skal være tilbehør, over og koge (ikke den, der skal i farsen)
Vend farsen med ris
Tilsæt kanel, paprika og stødt koriander
Smelt 150 gr. smør/margarine på en stor pande og form farsen til ca. 20 frikadeller
Frikadellerne brunes på alle sider, for at få "lukket" frikadellerne, så de ikke går i stykker senere
Hak løgene fint og drys over frikadellerne
Tilsæt safran og peber samt bouillon
Lad frikadellerne simre i ca. 40 minutter. Se til det indimellem og tilsæt vand efterhånden. Det skal ikke koge tørt, men heller ikke blive helt vandet.
Når frikadellerne er færdige drysses den hakkede persille over sammen med citronsaften
Server det hele med brød, salat og ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12128 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider