Pangasius med kokos og karry
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Annette Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 61584 gange,
og udskrevet 1286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2012-02-16 16:12:26 Jeg synes smagen er fantastisk, selvom 600 g løg umiddelbart virkede meget voldsomt :0) Tak for opskriften! Annette - 2010-02-21 20:49:24 Du har helt ret, Malou, og det er kun dovenskab, der har forhindret mig i at korrigere fejlen. Jeg bruger bare et el. to løg afhængig af antal personer, retten serveres for, men regnestykket med at gange op må være slået fejl. Du skriver ikke, om du ellers kunne lide selve retten, men det gled måske helt i baggrunden for bare løgsmag!?! Malou - 2010-02-03 16:19:54 Puh, det smagte afskyeligt og kun af løg - og jeg havde endda kun puttet 300 g. løg i. Kan kun forestille mig, at det er en slåfejl og at der skulle stå 60 g. løg. Bare et hint til andre, der kunne tænke sig at prøve denne opskrift. Tror nemlig måske, at det ville smage ganske godt, hvis der ikke var HELT så mange løg i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne