ribbensteg eller kamsteg800 g. ribbensteg eller kamsteg
500
g.
fars rørt som til frikadeller500 g. fars rørt som til frikadeller
500
g.
røget bacon eller kæbesnitte500 g. røget bacon eller kæbesnitte
Opskrift:
Steg stegen ca. halvt
Skær stegen i skiver.
så kommer det spændende: 1 skive steg - lidt fars - 1 skive bacon(røget Kæbesnitte) fars - steg - fars - bacon - fars - steg o.s.v.
I ovn ved ca. 180 gr. i 1 time.
Der skal lidt væde ved, så man har noget til sovsen!
Serveres med kartofler, tyttebær og asier.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6003 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider