Farseret Ribbenssteg

Farseret Ribbenssteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Peter

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
800 g.ribbensteg eller kamsteg
500 g.fars rørt som til frikadeller
500 g.røget bacon eller kæbesnitte
 
Opskrift:
Steg stegen ca. halvt
Skær stegen i skiver.
så kommer det spændende: 1 skive steg - lidt fars - 1 skive bacon(røget Kæbesnitte) fars - steg - fars - bacon - fars - steg o.s.v.
I ovn ved ca. 180 gr. i 1 time.
Der skal lidt væde ved, så man har noget til sovsen!
Serveres med kartofler, tyttebær og asier.


karakterer:
Opskriften er vist 6327 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu