lime eller citron i både1 lime eller citron i både
Opskrift:
1. Kog perlespelten i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.
2. Snit porren, skær agurken i små terninger og cherrytomaterne i både.
Halvér advocadoen, skær den i små terninger og dryp citronsaft over.
Hak persillen.
3. Vend den kogte perlespelt med porre, agurk, cherrytomater, avocado og persille. Vend salaten med mangochutney.
4. Steg fisken sprød på en tør pande i ca. 5 min. på hver side - start med skindsiden nedaf.
Servér medperlespelt og lime eller citronbåde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 10014 gange, og udskrevet 186 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider