Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skindstegt laks med perlespelt i sød mangochutney

Skindstegt laks med perlespelt i sød mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :



Ingredienser:
3 dl.perlespelt
 bouillion
1 porer
1 agurk
250 g.cherrytomater
1 avocado
 lidtcitronsaft
5 kvistepersille
1 dl.sød mango chutney
4 stk.laks med skind
 
 Pynt:
1 lime eller citron i både
 
Opskrift:
1. Kog perlespelten i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.

2. Snit porren, skær agurken i små terninger og cherrytomaterne i både.
Halvér advocadoen, skær den i små terninger og dryp citronsaft over.
Hak persillen.

3. Vend den kogte perlespelt med porre, agurk, cherrytomater, avocado og persille. Vend salaten med mangochutney.

4. Steg fisken sprød på en tør pande i ca. 5 min. på hver side - start med skindsiden nedaf.
Servér medperlespelt og lime eller citronbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu