Pandepizza på ca. 25 min.

Pandepizza på ca. 25 min., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.groft salt
1 spsk.god olie
1 dl.vand
 
 Tomatsauce:
0.5 ds.flåede hakkede tomater (resten kan fryses til en anden god gang)
1 lille hakket løg
2 fedhvidløg
 paprika
 salt
 peber
 lidtsukker
 
 Fyld:
 Mozzarellaost i skiver
 Bacon i tern
 Pølser i tynde skiver
 Hakket løg
 Champignon i skiver (stegt på pande)
 Oregano eller pizzakrydderi
 Kun fantasien sætter grænser
 
Opskrift:
Bland dejen og rul den ud så den åasser ned i en sandart stegepande (gerne en der kan komme ind i ovnen)
Smør panden let med lidt olivenolie og bag dejen derpå i ca. 6 min. til flot gylden, vær obs på at den kun skal bages på den ene side.
Imens svitses løg i lidt olie, tilsæt hvidløg og tomat, kog lidt op og smag til med krydderier.
Så kommes fyld på (mens pizzabunden stadig er på panden, er panden ikke ovnfast, så læg pizzaen på en bageplade) først tomatsauce, så ost og så resten efter ønske.
Panden sættes i ovn i max 20 min, ved 200 gr. på varmluft. Eller til fyldet er gyldent.

Tips:

En nem og hurtig pizza, der ikke kræver hævning. Der kan brugs færdig pizzasauce, kan laves både med og uden køb. Serveres evt. med en god salat. Bør spises samme dag, da bunden kan blive lidt kedelig dagen efter. Dejen kan godt laves dagen før og gemmes i køleskabet og så bages til aften.





karakterer:
Opskriften er vist 19806 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu