finthakket persille eller dild2 spsk. finthakket persille eller dild
Opskrift:
Del blomkålen i buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Snit forårsløgene og bælg ærterne.
Kog blomkål og gulerødder 10 min. i boullionen. Rør melet ud i mælken og kom blandingen i suppen. Krydr med muskat, salt og peber.
Kom forårsløg og ærter i og kog suppen et par min. endnu.
Hæld fløden i og rør rundt.
Drys med persille eller dild og server suppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8716 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider