Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte vikingeben

Stegte vikingeben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Sweet28

Indsendt :



Ingredienser:
2 spsk.olie
1 hakket løg
1 fedhvidløg, hakket
2 spsk.tomatpure
1 spsk.hvidvinseddike
3 spsk.lynghonning
1 tsk.blandede krydderurter
0.5 tsk.stødt chili
1 dl.hønseboullion
700 g.spareribs (ribben)
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde rist løg og hvidløg, til de er bløde.
Tilsæt tomatpure, vineddike, honning, krydderurter, chili og boullion og varm det op til kogepunktet. Skru ned for varmen og lad det småsimre i 15-20 min. indtil sovsen er kogt lidt ind.
Tænd for ovnen på 200g.. Læg ribbenene i en bradepande og fordel sovsen over. Lad det stege i ca. 1 time og vend flere gange undervejs så det bliver jævnt på begge sider og godt vendt i sovsen. Til sidst skal ribbenene være jævnt brune og temmelig klistrede.

Tips:

Serveres med kartofler eller ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6571 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu