Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lime-marinerede lammekoteletter med grønsager

Lime-marinerede lammekoteletter med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 lammekoteletter
 reven skal af ¼ limefrugt
 saft af ½ limefrugt
 peber fra kværn
100 g.grønne bønner
100 g.forårsløg
2 spsk.lie
1 dl.piskefløde
1 tsk.hele madagascar peberkorn
1 spsk.fintskåret ingefær
 
 


Tilbehør:
frisk brød og bagte kartofler
Opskrift:
Drys koteletterne med peber og læg dem i en plasticpose. Kom limesaft og -skal ved. Lad posen stå i køleskab i ca. 2 timer og vend koteletterne af og til. Marinaden kasseres umiddelbart efter endt marinering.

Bønnerne koges sprøde et par min., køles i koldt vand og skæres skråt i ”spidser”. Forårsløget skæres i tykke, skrå strimler.

Varm ovnen til 160 grader. Brun koteletterne i olie på en pande 1½ min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad, drys med lidt salt og sæt fadet i ovnen 10-15 min.

Kom Madagascarpeber, piskefløde og ingefær i panden og lad det koge nogle min. Tilsæt grønsagerne og smag sovsen til. Varm sovsen godt igennem og server den sammen med kødet.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6591 gange,
og udskrevet 131 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu