Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lime-marinerede lammekoteletter med grønsager

Lime-marinerede lammekoteletter med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 lammekoteletter
 reven skal af ¼ limefrugt
 saft af ½ limefrugt
 peber fra kværn
100 g.grønne bønner
100 g.forårsløg
2 spsk.lie
1 dl.piskefløde
1 tsk.hele madagascar peberkorn
1 spsk.fintskåret ingefær
 
 
Opskrift:
Drys koteletterne med peber og læg dem i en plasticpose. Kom limesaft og -skal ved. Lad posen stå i køleskab i ca. 2 timer og vend koteletterne af og til. Marinaden kasseres umiddelbart efter endt marinering.

Bønnerne koges sprøde et par min., køles i koldt vand og skæres skråt i ”spidser”. Forårsløget skæres i tykke, skrå strimler.

Varm ovnen til 160 grader. Brun koteletterne i olie på en pande 1½ min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad, drys med lidt salt og sæt fadet i ovnen 10-15 min.

Kom Madagascarpeber, piskefløde og ingefær i panden og lad det koge nogle min. Tilsæt grønsagerne og smag sovsen til. Varm sovsen godt igennem og server den sammen med kødet.

Serveres med frisk brød og bagte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6759 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu