Ølmarineret bøf

Ølmarineret bøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer af marmoreret okse- el. tykstegsfilet
0.5 flaskeøl(evt porter)
1 dl.oksebouillon
2-3 timiankviste
 salt
 peber
 
 Tartaresauce:
2 dl.cremefraiche 18%
1 tsk.sennep
1 lille hk. rødløg
1 spsk.kapers
2 spsk.drueagurk i tern
2 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg bøfferne i en marinade af øl, bouillon og timian i mindst 1 time.
Rør cremefraiche, sennep, rødløg, kapers, drueagurk og persille sammen og smag saucen til med salt og peber.
Saucen bliver kun bedre af at trække, så lav den gerne i god tid. Dup bøfferne tørre og krydr med salt og peber. Grill dem 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse, og hvor rød den skal være.
Server tartare-saucen til bøfferne sammen med salat og nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8070 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu