hakket oksekød (max. 15%)300 g. hakket oksekød (max. 15%)
2
løg2 løg
2
peberfrugter2 peberfrugter
4
tomater4 tomater
2
spsk.
tomatpuré2 spsk. tomatpuré
1-2
dl.
kødbouillon1-2 dl. kødbouillon
1
tsk.
oregano1 tsk. oregano
1
tsk.
basilikum1 tsk. basilikum
5
dl.
kogt pasta (gerne fuldkorn)5 dl. kogt pasta (gerne fuldkorn)
30
g.
smuldret fetaost (max. 16%)30 g. smuldret fetaost (max. 16%)
salt salt
peber peber
Opskrift:
Steg det hakkede kød på en pande. Skræl løgene og skær dem i skiver. Skær peberfrugter og tomater i grove stykker. Kom det hele ved kødet og rør tomatpureen i. Hæld ca. 1 dl. kødbouillon over. Smag til med oregano, basilikum, salt og peber. Lad det småkoge 5-10 minutter. Spæd evt. til med bouillon. Rør pastaen i. Drys fetaost over retten.
server med salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4732 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider