| |
|
Indianergryde 04
Indianergryde 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | oksekød250 g. oksekød | 1 | | løg1 løg | 2 | | gulerødder2 gulerødder | 200 | g. | hvidkål200 g. hvidkål | 30 | g. | margarine30 g. margarine | 2 | dl. | vand2 dl. vand | 1 | | boullionterning1 boullionterning | 1 | spsk. | soya1 spsk. soya | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 1 | tsk. | peber1 tsk. peber | 1 | tsk. | paprika1 tsk. paprika | | | |
| |
Hvidkålen snittes, gulerødder skæres i tern. Kød og løg svitses i margarinen, tilsæt resten og kog retten ca. 15 - 20 min.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8111 gange, og udskrevet 168 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|