Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Knuste hjerter

Knuste hjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sweet28

Indsendt :



Ingredienser:
2 Svinehjerter eller 1 Kalvehjerte
2 Løg
1 bdt.Persille
1 Laurbærblad
50 g.Smør eller Margarine
1 dl.Tomatpure
1-2 dl.Fløde
 Salt
 Paprika
 
Opskrift:
Rens og skyl hjerterne og skær dem i mindre stykker. Kør dem gennem en kødhakker sammen med pillede løg. Bland hakket persille i. Lad fedtstoffet blive gyldent i en tykbundet gryde og brun kød-løgblandingen heri. Tilsæt laurbærblad og tomatpure samt fløden. Læg låg på og lad det snurre 10 min. Smag til med salt og paprika. Serveres med løse ris, nye kartofler eller kogt pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13603 gange,
og udskrevet 204 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sweet28  -  2009-03-23 21:26:59
Glemte lige at skrive at denne ret er en god måde at få, vitaminer og mineraler fra hjerter på, da den ikke smager af jern og blod som hjerter i flødesovs godt kan.