Lammesteaks med hvidløgsbagte tomater og bulgur
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak Indsendt : Red : |
|
|
Læg de knækkede hvedekerner i blød natten over. Skær toppen af tomaterne. Del hvidløget i kvarte og stik hvidløg samt timian ned i tomaterne. Bag tomaterne 1 time ved 150 grader
Kog hvedekerner og bulgur 10 min. i bouillon. Kom ærter samt forårsløg ved og lad det trække 5 min. Drys med hakket persille og smag til med salt og peber. Kog hvidløgsfedene i lammebouillon, til de er møre. Blend hvidløg, lammebouillon samt piskefløde og smag til med salt og peber. Steg steak’sene 2-3 min. på hver side, krydr med timian, salt og peber og lad dem hvile nogle min. inden servering. Anret lammesteaksene sammen med de bagte tomater, et top af bulgur samt hvidløgssauce. |
|
Opskriften er vist 12880 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2007-09-11 10:03:17 Hvad er de knækkede hvedekerner i den sammenhæng?! Bulgur ER jo knækkede hvedekerner?! Så jeg forstår ikke hvad der er der skal bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne