Lammesteaks med hvidløgsbagte tomater og bulgur

Lammesteaks med hvidløgsbagte tomater og bulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.ferske lammesteaks
 timian
 salt
 peber
6 fedhvidløg
 dl.lamme- eller hønsebouillon
¼ dl.piskefløde
 
 tomater:
2 storetomater
1 fedhvidløg
2 små kviste timian
 groft salt
 
 Bulgur:
½ dl.knækkede hvedekerner
1 dl.bulgur
3 dl.Grøntsagsbouillon
100 g.ekstra fine grønne ærter
3-4 fintsnittede forårsløg
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Læg de knækkede hvedekerner i blød natten over. Skær toppen af tomaterne. Del hvidløget i kvarte og stik hvidløg samt timian ned i tomaterne. Bag tomaterne 1 time ved 150 grader

Kog hvedekerner og bulgur 10 min. i bouillon. Kom ærter samt forårsløg ved og lad det trække 5 min. Drys med hakket persille og smag til med salt og peber.

Kog hvidløgsfedene i lammebouillon, til de er møre. Blend hvidløg, lammebouillon samt piskefløde og smag til med salt og peber.

Steg steak’sene 2-3 min. på hver side, krydr med timian, salt og peber og lad dem hvile nogle min. inden servering. Anret lammesteaksene sammen med de bagte tomater, et top af bulgur samt hvidløgssauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12880 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-11 10:03:17
Hvad er de knækkede hvedekerner i den sammenhæng?! Bulgur ER jo knækkede hvedekerner?! Så jeg forstår ikke hvad der er der skal bruges.