Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaninkølle

Kaninkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
2 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
4 kaninkøller (à 250 g.)
 salt
 hvedemel
1 dl.hvidvin
1.5 dl.hønsebouillon
150 g.creme fraiche 38 %
2 spsk.esdragon
2 spsk.grov dijonsennep
 peber
 
Opskrift:
Løgene skæres i fine strimler. Hvidløgsfedene presse. Olien varmes op i en bred gryde. Kaninkøllerne saltes og vendes i mel. De steges i olie på hver side, til de er gyldenbrune og tages derefter op af gryden. Løgene og hvidløgene kommes i og steges glasagtige ved middel varme i 3-4 minutter.
Hvidvin og hønsebouillon hældes i. Køllerne kommes i igen. Der lægges alufolie over, og de steges i den forvarmede ovn ved 190 grader på anden rille fra neden i 40 minutter (varmluft 170 grader).
Derefter tages køllerne op og holdes varme. Saucen sis og blandes med cremefraichen og 2 spsk hakket esdragon. Saucen koges op og krydres med 2 spsk grov dijon-sennep, salt og peber. Serveres med køllerne.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5372 gange,
og udskrevet 110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu