Pasta - Sebastian

Pasta - Sebastian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Maja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.Mornaysauce
2 pk.bacon i tern
1 bdt.persille
500 g.pasta
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Sæt vand over til pastaen og når vandet kogger skal pastaen i, hæld lidt salt i vandet.

Hæld mornaysaucen op i en mellemstor gryde og varm den ved svag varme.

Steg baconternene på panden, til de er næsten brune. Hæld dem derefter over i gryden med mornaysauce.

Vask persillen og hak det i stykker og derefter hældes det også i gryden med mornaysauce, få sovsen til at små koge. Smag til med salt og peber.

Når pastaen er færdig skal den hældes oven i gryden med sovsen (mornaysauce, bacon og persille).
Retten er nu klar til servering.

Tips:

En rigtig god hverdagsret, nem og hurtig og børn elsker den. Man kan bruge den fedtfattige mornaysauce, retten er stadigvæk rigtig god. Suppler retten med nogle kogte grøntsager eller en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 3204 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu