Olivenolie, hvidløg, citronsaft og finthakkede kryderurter blandes og hældes over fisken (trækker min 20 min. i køleskab).
Peberfrugter, champignon og squash renses og skæres i grove tern og sauteres i smør og smages til med salt og peber.
Grøntsagerne lægges i et indfast fad og laksen lægges ovenpå. Resten af marinaden hældes over.
Stilles i forvarmet ovn ved 200 oC i ca. 20 min.
Serveres med pasta eller ciabattabrød
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5138 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider